Співмешканець зламав жінці ребра праскою

11:04 2 вересня 2013 р.

За вчинене чоловікові зі Стрия загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нещодавно в Стрийський міськвідділ міліції за допомогою звернулась 47-річна місцева мешканка. Жінка розповіла слідчому, що чотири дні тому її побив співмешканець. Потерпіла звернулася  до правоохоронців за порадою та допомогою. Під час огляду медики  виявили у жінки перелом  ребер зі зміщенням відламків, лівобічний пневмоторакс, які належать до тяжких  тілесних ушкоджень. 

Як  з'ясували правоохоронці, тілесні ушкодження жінці заподіяв її 36-річний співмешканець.  Того дня вона повернулася з роботи та займалася домашніми справами,  саме збиралася прасувати одяг.  У цей час чоловік, підігрітий алкоголем, почав з’ясовувати стосунки.   З уст захмелілого чоловіка почали лунати образи та погрози в її сторону, а відтак він  схопив  праску і зі всієї сили ударив  жінку по спині. 

Слідчі міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За вчинене чоловікові зі Стрия загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.    

Про це повідомляє ВЗГ ГУ УМВСУ у Львівській області.

        

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів