Службовий собака Львівського прикордонного загону знайшов контрабанду в залізній руді

10:40 25 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Контрафактні сигарет були заховані у вагоні вантажного потяга «Ізов-Хрубешув», який прямував на виїзд з України.

«Учора прикордонники Львівського загону у залізничному пункті пропуску «Володимир-Волинський» виявили чергову партію контрафактних сигарет – повідомили сьогодні, 25 червня, Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також розповіли подробиці:

«Їх було заховано в одному із вагонів вантажного потяга сполученням «Ізов-Хрубешув», який прямував на виїзд з України та перевозив залізну руду. Під час спільного прикордонно-митного огляду потяга «спрацював» службовий собака, спеціально натренований на пошук тютюнових виробів.

Чотирилапий охоронець кордону не помилився – у вагоні прикордонники виявили чотири пакунки із сигаретами, які були присипані залізною рудою. Загалом «зелені берети» вилучили 2000 пачок цигарок «Minsk Superslims» без акцизної марки. Товар передано працівникам митниці, його суму наразі встановлюють».

Про це повідомили сьогодні, 25 червня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів