Службові собаки Львівської митниці вже п’ять разів виявляли цього року зброю й боєприпаси

18:28 27 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: informator.su

Як повідомили в п’ятницю в прес-центрі обласного управління Державної фіскальної служби України, з початку року працівники її відділу кінологічного забезпечення склали 32 протоколи про порушення митних правил на загальну суму майже 600 тисяч грн, що вдвічі більше за аналогічний період минулого.

У прес-центрі Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України повідомили сьогодні, 27 лютого:

«Упродовж цього року працівники відділу кінологічного забезпечення Львівської митниці ДФС склали 32 протоколи про порушення митних правил на загальну суму майже 600 тисяч грн., що вдвічі більше за аналогічний період 2014 року. З початку 2015 року кінологічними командами спрацьовано за спеціалізацією 17 разів, а саме: вісім випадків з виявлення тютюнових виробів, п’ять – щодо виявлення зброї та боєприпасів, чотири – з виявлення наркотичних засобів та психотропних речовин.

Так, на митному посту «Краковець» Львівської митниці ДФС інспектор-кінолог в складі доглядової групи під час митного контролю вантажного транспортного засобу, з використанням службового собаки Джанго, виявив понад 2 тисячі пачок сигарет прихованих від митного контролю. Цей товар переховували в спеціально виготовленому сховищі (тайнику) в передній стінці напівпричепа та в порожнині переднього спойлера кабіни.

На митному посту «Львів-поштовий» Львівської митниці ДФС під час здійснення митних формальностей службовий собака на кличку Боня спрацював на поштове відправлення, яке прибуло з Нідерландів. Під час відкриття посилки виявлено 508 таблеток різних форм, з різними написами та позначками. В їх складі виявлено психотропну речовину».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів