Службовець львівського комунального підприємства розтратив пального на чверть мільйона гривень

13:28 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bukpravda.cv.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, 54-річному службовцю комунального підприємства оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Співробітники транспортної міліції викрили службовця, котрий розтратив пального на чверть мільйона гривень. Службова особа, одного з львівських комунальних підприємств в період 2013-2014 років безпідставно списувала паливно-мастильні матеріали виділені підприємству.

За цей період службовець відповідав за контроль витрати паливно-мастильних матеріалів, складання і своєчасного подання звітів про їх використання, видачу і правильність ведення шляхових листів і документів та за контроль забезпечення паливно-мастильних матеріалів на комунальному підприємстві.

«Підозрюваний, будучи службовою особою, неналежно виконував свої посадові обов’язки, що призвело до розтрати паливно-мастильних матеріалів виділених підприємству. Він безпідставно списав дизпалива комунального підприємства на загальну суму понад 250 000 гривень, що спричинило тяжкі наслідки», – повідомив начальник лінійного відділу на станції Львів полковник міліції Віталій Горський.

54-річному службовцю комунального підприємства оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 367 «Службова недбалість» КК України. Кримінальне провадження скероване до суду для розгляду по суті.

Згідно санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподаткованих доходів громадян або без такого.

Про це повідомили сьогодні, 30 березня, в прес-службі управління МВС України на Львівській залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів