Слідчі завершили розслідування спроб підкупу прикордонника й митника в Краковці

17:10 26 травня 2017 р.

Обвинувачені визнали свою вину повністю та уклали угоди з прокурором.

У прокуратурі Львівської області повідомили сьогодні, 26 травня: «За процесуального керівництва Яворівського відділу Городоцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до районного суду кримінальне провадження про обвинувачення жителя Кам’янка-Бузького району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України».

Встановлено, що обвинувачений надав 13 травня під час перетину державного кордону України в митному пункті пропуску «Краківець»,державному інспектору Львівської митниці неправомірну вигоду в розмірі дві тисячі гривень з метою уникнення митного оформлення двигуна для легкового автомобіля, який він перевозив у багажному відділенні власної автівки», – поінформували також у прокуратурі.

«За цією ж статтею Кримінального кодексу України у березні поточного року місцевою прокуратурою скеровано до суду кримінальне провадження за підозрою жителя Жовківського району, який 31 січня 2017 року під час перетину державного кордону в пункті пропуску «Краківець» надав працівнику прикордонної служби неправомірну вигоду у розмірі 400 доларів. За вказану суму коштів останній хотів уникнути адміністративної відповідальності та залишити собі незаконно перевезені тютюнові вироби у кількості 4710 пачок, які мали бути вилучені митником», – зазначили також у прокуратурі.

«В обох цих випадках, обвинувачені свою вину визнали повністю та уклали з прокурором угоди про визнання винуватості, які перебувають на розгляді в суді.

Санкція частини 1 статті 369 Кримінального кодексу України передбачає до чотирьох років позбавлення волі», – повідомили також сьогодні, 26 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів