Слідчі вилучили у Львові пістолет і вісім набоїв

12:10 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні затримали на вулиці Шептицьких чоловіка, який погрожував перехожому пістолетом.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли сьогодні, 23 квітня: «Патрульні отримали вчора, близько 16.00 повідомлення про те що на вулиці Шептицьких заявнику погрожують пістолетом. Інспектори прибули на місце події та зустріли чоловіка, який розповів, що візуально знайомий громадянин погрожував йому фізичною розправою, а потім витягнув пістолет. В ході конфлікту, заявник вибив пістолет з рук правопорушника і сказав що викликає поліцію. Тоді особа втекла в під’їзд».

«Патрульні побачили на тротуарі предмет, схожий на пістолет, та викликали слідчих. Коли патрульні вже хотіли зайти в під’їзд, звідти вийшов чоловік. Його впізнав заявник та вказав на нього як на нападника. Підозрюваний відмовився щось пояснювати та хотів покинути місце події. Його перевірили в базі даних, ним виявився 34-річний мешканець цієї вулиці», – поінформували також

«На місце прибули слідчі, які вилучили пістолет та вісім набоїв на експертизу. Особу доставили до Галицького відділу поліції для встановлення всіх обставин справи», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів