Слідчі встановили особу водія, який скоїв на Львівщині смертельну ДТП, – ЗМІ

13:28 12 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: nv.ua

Джерело інтернет-видання «Insider» у правоохоронних органах переконане, що Петро Димінський понесе покарання навіть попри те, що мати потерпілої відмовилася від матеріальних претензій до нього.

В інтернет-виданні «Insider» запевнили сьогодні, 12 грудня, що його джерело в правоохоронних органах повідомило йому з посиланням на результати повторної експертизи, яка проводилася у справі смертельної ДТП на Львівщині, що слідство встановило безпосередню участь власника ФК «Карпати» та телеканалу «ZIK» Петра Димінського у смертельній ДТП на Львівщині у серпні 2017 року, внаслідок якої загинула 31-річна жінка.
«Слідчим шляхом встановлено, що саме Димінський був за кермом того Мерседеса», – стверджувало джерело інтернет-видання «Insider» у правоохоронних органах. Воно також переконане, що Димінський понесе покарання, навіть, попри те, що мати потерпілої відмовилася від матеріальних претензій до нього.
Про це поінформували в інтернет-видання «Insider», де також нагадали: На даний момент львівський бізнесмен продовжує перебувати у Швейцарії, куди він вилетів приватним літаком зі Львова невдовзі після ДТП.  Як відомо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла. Власник ФК «Карпати» і телеканалу «ZIK» Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує «Mercedes S 65 AMG» з державними номерами «АС0277ВР», який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом. Охоронець бізнесмена взяв провину на себе, внаслідок чого був спочатку заарештований, а потім відпущений під домашній арешт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів