Слідчі СБУ провели на Львівщині результативні обшуки

17:00 24 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: ssu.gov.ua

Працівники Служби безпеки України викрили відомого виробника одягу у фінансуванні терористичної організації «ЛНР».

Про це повідомили сьогодні, 24 листопада, в прес-центрі СБУ, де також розповіли: №Під час досудового слідства правоохоронці встановили, що ділки організували виробництво продукції на тимчасово непідконтрольній українською владою території Луганської області. Виготовлений товар реалізовувався у мережі фірмових магазинів по всій території Україні. За інформацією спецслужби, ділки сплачували «податки» до так званих державних органів «ЛНР», гроші використовувалися, зокрема на фінансування незаконних збройних формувань бойовиків».

«Слідчі СБУ провели низку санкціонованих обшуків в офісах та складських приміщеннях комерсантів у Київській, Харківській, Одеській, Львівській, Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях. Під час яких правоохоронці виявили документацію та значну кількість готової до реалізації продукції. Аналіз вилучених матеріалів та документів підтверджує факт виробництва продукції саме на виробничих потужностях, розміщених на тимчасово окупованій території Луганщини», – поінформували також у прес-центрі СБУ.

«Працівники спецслужби встановили, що надалі товар транспортували через неконтрольовану ділянку українського кордону на територію Російської Федерації. Ділки підробляли документи щодо виготовлення продукції нібито на території РФ та інших країн і на їх підставі ввозили товар через митний кордон України для реалізації. Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статті 27, частиною 1 статті 205, частиною 2 статті 200, частинами 1, 2 та 3 статті 258-5, частиною 2 статті 364, частиною 4 ст. 190 та частиною 3 статті 209 Кримінального кодексу України», – повідомили також у прес-центрі СБУ також опублікували фоторепортаж з місць події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів