Слідчі передали суду на Львівщині обвинувачення підозрюваним у вбивстві

16:10 25 травня 2018 р.

Бориславський міський суд

Бориславський міський суд
Фото: google.com.ua

Правоохоронці завершили розслідування резонансного вбивства двох продавців у Бориславі.

Про це повідомили в п’ятницю, 25 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Правоохоронцям вдалось з’ясувати, що до скоєння резонансного вбивства двох продавців у магазині «Комп’ютерний всесвіт» у Бориславі 7 грудня минулого року причетні двоє жителів Трускавця,один з яких – неповнолітній. В ході проведення за їх участі низки слідчих дій виявлено знаряддя, якими скоєно злочин, а також вилучено викрадені з магазину речі».

«Відтак, двоє жителів Трускавця обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 187 (розбій) і пунктами 1,6 та 12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Окрім цього, неповнолітній ще обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю)», – поінформували також прокуратурі.

«Обвинувальний акт скеровано до Бориславського міського суду для розгляду по суті. За вчинене одному із обвинувачених загрожує покарання від 10 років до довічного ув’язнення, а неповнолітньому  – до 15 років позбавлення волі. Правопорушники дотепер перебувають під вартою», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів