Слідчі передали до суду у Львові обвинувачення сутенерці

09:30 22 листопада 2017 р.

Шевченківський районний суд у Львові

Шевченківський районний суд у Львові
Фото: old.court.gov.ua

Полтавчанці загрожує до семи років позбавлення волі.

У прокуратурі Львівської області повідомили сьогодні, 22 листопада: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, завершено досудове розслідування та скеровано до Шевченківського районного суду Львова обвинувальний акт стосовно жительки Полтава за підозрою у вчиненні нею кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Як встановили правоохоронці, жінка приймала замовлення від клієнтів, підшукувала дівчат, організовувала зустрічі та забезпечувала доставку повій у приміщення готелів і орендованих квартир».

«Дівчата надавали послуги сексуального характеру за відповідну грошову винагороду. За одну годину роботи отримували 1,2 тисячі гривень, частину з яких віддавали згаданій особі. Крім цього, полтавчанка створила в інтернет-мережі рекламу та за періодичне її оновлення отримувала від дівчат гроші», – поінформували також у прокуратурі.

«До підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За вчинення кримінальних правопорушень їй загрожує до семи років позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів