Слідчі передали до суду обвинувачення в крадіжці приміщення у Львові

12:48 20 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління захисту економіки у Львівській області та слідчі Франківського відділу поліції 36-річного львів’янина, який незаконно заволодів нежитловим приміщенням комунальної власності у Львові.

Про це повідомили сьогодні, 20 березня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Як з’ясували правоохоронці, зловмисник подав до органів державної реєстрації підроблені документи про право власності на об’єкт, хоч достовірно знав, що ця нерухомість йому не належить. Згодом чоловік продав зазначене приміщення, а виручені кошти легалізував».

«Незаконно отримавши у власність приміщення, чоловік у подальшому його відразу ж продав, а виручені кошти від незаконно здобутого майна легалізував. Від такої оборудки територіальна громада Львова зазнала збитків на суму у понад 1,4 мільйона гривень», – поінформували також у Головному управлінні поліції у Львівській області.

«Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень за частиною 4 статті 190 (шахрайство), частиною 1 статті 209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) та частиною 4 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтями, – позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна», – розповіли також у Головному управлінні поліції у Львівській області.

«Обвинувальний акт скеровано на розгляд в суд. На незаконно відчужене приміщення правоохоронцями накладено арешт», – повідомили також у Головному управлінні поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів