Слідчі передали до суду на Львівщині справу про «віртуальні» автівки

17:30 22 червня 2017 р.

Обвинуваченого в шахрайстві судитимуть за заволодіння грошовими коштами потерпілих у сумі 620, 6 тисяч гривень під приводом «розмитнення автомобілів».

У Львівській прокуратурі Львівської області повідомили сьогодні, 22 червня: «За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури та за сприяння відділу протидії кіберзлочинності у Львівській області Карпатського управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Національної поліції України, до суду скеровано кримінальне провадження щодо жителя Городка за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 2 та 3 статті 190 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно, у великих розмірах, шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки). Обвинувачений у період з вересня 2016 року до лютого 2017 року, зареєструвавшись під вигаданими анкетними даними на сайті «auto.ria.com», розмістив оголошення про продаж низки транспортних засобів».

«Домовившись з потерпілими про купівлю транспортних засобів, заздалегідь не маючи наміру виконувати взяті на себе зобов’язання, отримав від них грошові кошти в сумі 620,6 тисячі гривень за нібито розмитнення автомобілів. У квітні 2017 року вказаного громадянина було затримано. Тоді ж Городоцьким районним судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинений злочин зловмиснику загрожує покарання до восьми років позбавлення волі», – повідомили також сьогодні, 22 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів