Шевченківський районний суд Львова ув’язнив директора ЛКП на два роки

14:44 20 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazprom.ru

Як повідомили в четвер у прес-службі обласної прокуратури, винесено вирок стосовно директора одного з комунальних підприємств, який обвинувачувався в службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

У прес-службі Львівської обласної прокуратури повідомили сьогодні, 20 листопада, що засуджено директора ЛКП, через недбалість якого важко травмувалась дитина. У повідомленні також конкретизують:

«Шевченківським районним судом міста Львова винесено вирок стосовно директора одного з комунальних підприємств, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України, – службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки. Державним обвинувачем доведено, що внаслідок невиконання посадовцем службових обов’язків, зокрема, незабезпечення систематичного технічного обслуговування та оглядів щодо безпечності атракціонів на дитячому майданчику, важкі травми отримав 11-річний хлопчик.

Так, дитина, впавши з неналежно облаштованої гойдалки на цьому майданчику, покалічилась через її виступаючу металеву опорну раму. У подальшому потерпілого було прооперовано та видалено селезінку.

Судом згаданого директора ЛКП визнано винним у вчиненні службової недбалості та призначено покарання у виді позбавлення волі терміном на два роки, із позбавленням права обіймати певні посади на один рік, та із встановленням і спитового строку – два роки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів