Щодо співробітників Львівської митниці розпочато 12 службових перевірок

19:43 26 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ua-ekonomist.com

Про це повідомляють у вівторок у прес-службі обласного управлінні Міндоходів.

За матеріалами управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області розпочато 18 вже кримінальних проваджень. Зокрема, впродовж 23-25 серпня в рамках операції «Захід – 2014» співробітники управління  внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області у взаємодії з оперативниками інших підрозділів ГУ Міндоходів у Львівській області та Львівської митниці Міндоходів припинили спробу незаконного ввезення на митну територію України великої партії дитячого взуття загальною вартістю понад 1,2 млн. гривень.

Управлінням також ініційовано й проводиться 12 службових перевірок стосовно працівників Львівської митниці Міндоходів, в діях яких вбачаються порушення вимог чинного законодавства України, в тому числі і кримінально караного. Загалом, упродовж цього року управлінням внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області до органів прокуратури та УСБУ було скеровано 33 матеріали, за якими розпочато 18 кримінальних проваджень за вчинення злочинів.

Зокрема працівниками управління виявлено випадки порушення вимог чинного податкового законодавства, в результаті чого донараховано податкові зобов’язання на суму 5,3 млн. грн., попереджено нанесення збитків державі на суму 163 тис. гривень, а також відкрито 8 кримінальних проваджень за фактами незаконного переміщення через митний кордон України товарів підакцизної групи на загальну суму майже 180 тис. гривень. З початку року до управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області надійшло також 23 звернення та скарги платників податків щодо можливих неправомірних дій працівників податкових та митних органів.

Інформація у 8 випадках знайшла своє підтвердження, в органи прокуратури для прийняття процесуального рішення скеровано 7 матеріалів, в результаті розпочато 2 кримінальні провадження. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 осіб.

Про це повідомляють у вівторок прес-службі обласного управлінні Міндоходів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів