Шахрай видурив у пенсіонерки зі Самбора п'ять тисяч євро

12:00 21 лютого 2017 р.

Як повідомила потерпіла правоохоронцям, вона передала кошти незнайомцю для того, щоб врятувати сина від відповідальності за побиття людини.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, що 19 лютого в його Самбірський відділ  звернулася 79-річна місцева жителька, яка повідомила, що 17 лютого близько сьомої вечора до неї на стаціонарний телефон зателефонував незнайомець. Він розповів, що її син побив людину і для того, щоб потерпілий не звертався у поліцію, необхідно заплатити три тисячі доларів.

Пенсіонерка сказала, що доларів у неї немає, зате є євро. За деякий час до її квартири підійшов невідомий чоловік, одягнений в чорну куртку з капюшоном. Пенсіонерка передала йому п'ять тисяч євро.

Через два дні до неї зателефонував син, який перебуває за кордоном. Під час їх розмови з'ясувалося, що жінка стала жертвою шахрая. Відтак, правоохоронці встановлюють обставини шахрайства та особу зловмисника. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене нею за шахрайство – до трьох років позбавлення волі. Про це повідомили сьогодні, 21 лютого, у Львівському обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів