СБУ викрила плани РФ щодо зриву виборів в Україні

13:15 19 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

СБУ затримала учасника проекту так званої «Білої балаклави» Євгена Моренця, які планував зрив виборчого процесу одразу після першого туру виборів Президента України.

Про це, як повідомили у вівторок, 19 лютого, в агенції Укрінформ, заявив на брифінгу заступник голови СБУ Віктор Кононенко. За його словами, «СБУ зірвала чергові деструктивні плани РФ – проект так званої «Білої балаклави», члени якої, діючи за вказівками, що надходили з Москви, з осені 2018 року готували зрив виборчого процесу одразу після закінчення першого туру виборів Президента України».

«Учора був затриманий Євген Моренець, які розміщував в мережі Інтернет відеоролики від імені так званої «Білої балаклави». Моренець та його спільники розпочали організаційні заходи з втягування в протиправну діяльність керівників громадських об’єднань та окремих активістів з різних регіонів України, аби спровокувати їх організувати масові протестні заходи одразу після закінчення голосування нібито через фальсифікації під час виборів», – DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів