СБУ розслідує підрив польського автобуса на кільцевій дорозі Львова як теракт

14:10 11 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Правоохоронці відкрили за фактом пошкодження вибухом автобуса польської реєстрації на Львівщині кримінальне провадження за статтею «теракт».

Речник управління СБУ у Львівській області Олег Александров повідомив сьогодні, 11 грудня, інтернет-виданню «Українська правда»: «За фактом пошкодження автобуса слідчим управлінням СБУ відкрито кримінальне провадження за статтею 258 Кримінального кодексу України – це «терористичний акт. Наразі триває комплекс невідкладних слідчих заходів, призначені експертизи. З приводу походження цього вибуху, ми будемо знати інформацію після отримання результатів експертизи».
Про це поінформували в інтернет-виданню «Українська правда», де також нагадали: «Подія сталася пізно ввечері 9 грудня на стоянці готелю «Панська Гора» у селі Сокільники. Невідомі особи пошкодили вибуховим пристроєм автобус МАN, польської реєстрації».
Як розповідав «ЩЛ», джерело в Національній поліції України повідомило Укрінформу, що невідомий чоловік здійснив на стоянці біля комплексу «Панська гора» в селі Сокільники, на кільцевій дорозі Львова постріл у багажний відсік туристичного автобуса з РПГ-26.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів