За «дерибан» землі розпочато кримінальні провадження щодо посадовців «Львівської залізниці»

12:17 1 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: galpravda.info

Як повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури, встановлено, що останні неправомірно узгодили межі суміжного землекористування, внаслідок чого у приватну власність фізичних та юридичних осіб було незаконно передано земельні ділянки залізниці, розташовані на території Брюховицької селищної ради.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 1 жовтня, що цьогоріч співробітники цієї установи викрили факти відчуження земель Львівської залізниці вартістю 1,3 млн. грн. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, у вересні поточного року прокуратурою Львівської області розпочато 2 кримінальні провадження за фактами зловживання службовим становищем посадовців ДТГО «Львівська залізниця», що призвели до відчуження земель, які розташовані у смугах відведення залізничних колій. Встановлено, що останні неправомірно узгодили межі суміжного землекористування, внаслідок чого у приватну власність фізичних та юридичних осіб було незаконно передано земельні ділянки залізниці, розташовані на території Брюховицької селищної ради.

Йдеться про землі, площею 0,2 га та вартістю понад півмільйона гривень. Зазначимо, що загалом цьогоріч прокуратурою розпочато та скеровано до суду 4 кримінальних провадження за обвинуваченням посадових осіб ДТГО «Львівська залізниця» в аналогічних зловживаннях, що призвели до відчуження земель відомства, загальною вартістю 800 тис. грн.».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів