Російський диверсант Бєзлєр-«Біс» втік з Горлівки й пообіцяв більше ніколи не повертатися до неї (відео)

12:49 4 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Espreso.tv

Прес-секретар ватага горлівських бойовиків Олена Романова повідомила, що він просив передати: «Групу з моїм іменем потрібно закрити!».

Ватаг бойовиків, які тероризують Горлівку на Донеччині, – Ігор Бєзлєр («Біс») – залишив місто і більше уже не повернеться Про це, як пише інтернет-видання «Gorlovka.ua», заявила його прес-секретар цього російського диверсанта – Олена Романова.

«28 жовтня наш Миколайович подзвонив мені ввечері і по телефону повідомив: «Альона! До завтра, 9-ти годин ранку, групу з моїм іменем потрібно закрити! Я в Горлівку і в ДНР більше ніколи не повернуся. Так в групі і напиши», – заявила Романова.

Вона також пообіцяла оприлюднити відеозвернення, в якому Бєзлєр пояснить, в чому річ. Сама ж Романова заявила, що також планує покинути Горлівку найближчим часом. Вона також наголосила, що всі заяви щодо Бєзлєра від Гіркіна чи когось іншого є нічим іншим, як плітками. 

Телеканал «Espreso.tv», який цитує її сьогодні, 4 листопада, також додає: «Відзначимо, група у соціальних мережах «Безлер-Инфо» зараз закрита і називається «Новости Горловки».  Нагадаємо, як повідомив сьогодні координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, після відходу від справ у Горлівці Бєзлєра, в місто прибули підрозділи російської армії. Прихильники терориста «Бєса» чинять їм запеклий опір».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів