Російські диверсанти планували підірвати у Львові транспортний об’єкт і музей, – СБУ (відео)

13:10 1 березня 2015 р.

Вилучене в російських диверсантів у Львові

Вилучене в російських диверсантів у Львові
Фото: СБУ

За словами генерал-майора Служби безпеки України Віктора Андрейчука, «для збурення ситуації диверсанти мали підірвати транспортний об’єкт і музей Коновальця».


Відео: «Espreso.tv»

Як інформує сьогодні, 1 березня, телеканал «Еспресо.TV», генерал-майор Служби безпеки України Віктор Андрейчук повідомив ефірі «Студії Захід з А. Борковським» про російських диверсантів з «отряда Кузнецова», які діяли у Львові, й про боротьбу з російськими агентами на заході України. Зокрема генерал розповів: «Для збурення ситуації диверсанти мали підірвати транспортний об’єкт і музей Коновальця». Віктор Андрейчук також повідомив:

«Ми вперше за багато років на території Львівської області затримали співробітника російських спецслужб під час того, як він отримував таємну інформацію від свого інформатора. І взяли на гарячому.

Два роки він тут «працював» бізнесменом. У нього був невеликий бізнес, він легалізувався на території Львівщини, відкрив структуру, робив вигляд, що щось робить. Але як тільки він став проводити певні дії, – на одній з акцій з отримання інформації він був затриманий.

Ми його запропонували обміняти на десять військовослужбовців. Російські спецслужби побоялися цього. Бо ж з одного боку вони розуміли, що таким чином визнали б, що заслали шпигуна. Крім того, російські спецслужби не люблять визнавати своїх поразок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів