Рекламна агенція «губернатора» терористів Губарєва досі «пасеться» у Львові? (відео)

16:29 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: boyko.ru

Саме за його фірмою, згідно документації міськради, закріплений щит, який запропонували у компанії «Патісон» журналістам, котрі проводять розслідування з цього приводу.


Відео: «ZIK»

Телеканал «ZIK» розповідає в сюжеті «Терорист Губарєв має рекламний бізнес і заробляє гроші навіть у Львові, – розслідування»:

«Самопроголошений «губернатор» так званої ДНР, оголошений СБУ у розшук, терорист Павло Губарєв заробляє гроші на Заході України. Подейкують, що бойовик є засновником рекламної агенції «Патісон», яка розміщує рекламу, окрім Сходу та Центру ще й у Львові, Івано-Франківську, Тернополі та Рівному. Про це йдеться у сюжеті перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK).

Зі 2007-го року Павло Губарєв почав займатися підприємницькою діяльністю. Та добрячі гроші він почав заробляти на розміщені реклами, створивши свою рекламну агенцію – «Патісон».

Сьогодні фірма декларує, що може надати послуги чи не в усіх містах України. Зокрема і на Заході також.

Для того, щоб дізнатись, чи справді «народний губернатор ДНР», захищаючи інтереси Росії на Сході, заробляє гроші у Львові та у Франківську, журналісти зателефонували за номером рекламної агенції «Патісон», що вказаний на сайті. Виявилось, справді, рекламу у Львові замовити можна.

Однак фірма має назву не «Патісон», а «Рінг аутдор». А те, чому за номером донецької компанії, потрапили до іншої фірми, рекламники пояснили, просто: вирішили залишити номери розпіареної компанії для себе навмисно, заради клієнтів.

Однак, перелік із адресами вільних у Львові рекламних щитів надіслали на бланку донецького «Патісона». Про те, що губарєвське агенство «Патісон» працює на львівському ринку, нічого не знає і адміністративно-технічне управління ЛМР, яке й є відпровідальним за всю зовнішню рекламу у місті.

«Згідно нашого реєстру, дозволів такій компанії не видавалося. Можливо, питання «Патісона» ховається під іншою рекламною агенцією», – припустив керівник адміністративно-технічного управління ЛМР Тарас Зіновіч.

Лише офіційно у рекламному бізнесі Львова працює понад сотні компаній, які мають право здавати свої бігборди в оренду різним рекламним агенціям. Найдовше цим займається ТзОВ «Наша справа Аутдор».

Більше половини адрес, які прислали журналістам із «Патінсона», закріплені саме за ними. Однак від своєї співпраці із терористами там відхрещуються:

«Ми знаємо, що це сепаратисти, тому з ними не працюємо і ніколи не працювали. Фірми «Рінг аутдор» взагалі не чули. Я поняття не маю, що вони вам там сказали. Вони взагалі можуть що завгодно наговорити», – виправдовувався директор ТЗоВ «Наша справа Аутдор» Валерій.

Хоча саме за цією фірмою, згідно документації міськради, закріплений щит, який нам запропонували у компанії «Патісон». «Укладається відповідна угода і вони надають замовнику в оренду цю конструкцію і розміщують те, що вважають за потрібне. Згідно із законом, ми, як органи місцевого самоврядування, не маємо права втручатися у цю господарську діяльність», – розводить руками начальник відділу міжвідомчих проектів ЛМР Олена Хестанова».

Телеканал «ZIK» повідомляє про це сьогодні, 1 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів