П’ять автомобілів горіли вночі у Львові й Брюховичах

09:10 22 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

У понеділок, 22 травня, о 3:20 двоє невідомих підпалили автомобіль «Фольксваген Бора» на вулиці Роксоляни, 28 на Левандівці.

Натомість у понеділок, 22 травня, о 3:20 на вулиці Львівській, 33 у селищі Брюховичі загорілися два автомобілі – «Тойота Ленд Крузер» голови селищної ради, а також «Судзукі Гранд Вітара», який належить також родині голови селищної ради. А в понеділок, 22 травня, о 4:00 загорівся «Citroën Berlingo» на проспекті Червоної Калини, 104, у Львові, після чого вогонь перекинувся нак припаркований поруч автомобіль «Honda Civic».

Про це повідомили сьогодні, 22 травня, на порталі оперативних новин «Varta1». Натомість у Львівському обласному управлінні поліції поінформували сьогодні, 22 травня: 

«У Шевченківський відділ поліції о пів на четверту ночі 22 травня надійшло повідомлення від чергового диспетчера ДСНС у Львівській області про те, що у селищі Брюховичі горіли два автомобіля – «Тойота Ленд Крузер» та «Сузукі Гранд Вітара». Транспортні засоби були запарковані на вулиці біля житлового будинку і належать 42-річному місцевому мешканцю та його дружині.

О четвертій ночі у Сихівський відділ поліції звернувся 32-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що вночі на проспекті Червоної Калини загорівся його автомобіль «Сітроєн Берлінго», від якого зайнявся припаркований поруч «Хонда Цівік», що належить його 42-річному сусіду, котрий мешкає у будинку поруч.

Ще одне повідомлення про займання авто надійшло вночі у Залізничний відділ поліції. за словами 35-річного львів’янина, по вулиці Роксоляни у Львові було здійснено підпал його автомобіля «Фольксваген Бора», запаркованого на ніч біля будинку.

В усіх випадках пожежі були ліквідовані працівниками ДСНС у Львівській області, автомобілі отримали значні технічні пошкодження. На місцях пожеж працювали слідчо-оперативні групи, правоохоронці встановлюють причини займання автомобілів, вирішуються питання про відкриття кримінальних проваджень, проводяться слідчі дії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів