П’яний водій вдавав у Львові німого

13:10 26 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні відвезли порушника правил дорожнього руху у медичний заклад, де він несподівано заговорив.

Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні помітили вчора близько 23-ї години на вулиці Замарстинівській автомобіль «Great Wall», який їхав з вимкненими фарами. Коли транспортний засіб зупинили, то водій не спілкувався з патрульними, а жестикулював, ніби німий. Він дав зрозуміти патрульним, що не може говорити».

«На водія винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Також від нього відчули інспектори запах алкоголю. Водій погодився пройти на місці перевірку на пристрої драгер, однак так і не зміг його продути попри усі спроби. Раптом патрульні почули, що чоловік сказав кілька слів і зрозуміли, що він вдає, що не може говорити», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Порушника відвезли у медичний заклад на перевірку і вже там у нього поступово почав повертатися дар мови. Він зізнався патрульним, що вживав того вечора коньяк. Медики підтвердили, що чоловік нетверезий. Тож чудом зцілений водій отримав протокол за нетверезе кермування», – повідомили також в управлінні патрульної поліції та опублікували відеосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів