П’яний водій травмував у Львові патрульного

17:55 21 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти зафіксували стані алкогольного сп’яніння 11 керманичів.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили в суботу, 21 жовтня, що його працівники зауважили сьогодні близько опівночі на вулиці Медової Печери «Hyundai Santa Fe», водій якого порушив правила дорожнього руху. Поліціянти зупинили цей легковик і помітили у його водія ознаки алкогольного сп’яніння – нечітку мову, почервоніння обличчя й різкий запах з порожнини рота.

Тому патрульні запропонували йому пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Водію це не сподобалося й він почав поводити себе агресивно. Врешті-решт погодився пройти перевірку на приладі «Drager», результат якої – 1.89 проміле. Це майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Зважаючи на це, патрульний ознайомив водія з його правами та попередив, що на нього буде складатися протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Натомість порушник правил дорожнього руху почав нецензурно висловлюватися офіцерів і погрожувати вбивством.

А коли патрульні розпочали затримувати його, він завдав тілесних ушкоджень одному з інспекторів. Попередній висновок лікаря – забій м’яких тканин. Водія доставили до Личаківського відділу поліції, склали на нього протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та постанову за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомили сьогодні, 21 жовтня, на сторінці Львівського обласного управління поліції інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й поінформували: «Цієї ночі, патрульні 2-го батальйону зупинили 11 водіїв, які перебували в стані сп’яніння та керували автомобілем».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів