П’яний львів’янин накинувся на патрульних із ножем

09:30 16 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Працівники відділу в справах дітей патрульної поліції Львівської області передали в спеціалізований заклад для однорічну дитину.

Патрульні отримали виклик на вулицю Похилу у Львові, де відбувався сімейний конфлікт. Коли інспектори прибули на місце, до них звернувся громадянин та повідомив, що його батько, разом зі своєю співмешканкою, перебуває в стані алкогольного сп’яніння, поводиться агресивно та викидає речі з квартири.

Патрульні зайшли в приміщення, де їх зустрів чоловік, який почав нецензурно висловлюватися й шарпати офіцерів за формений одяг. Раптово порушник витягнув з кишені предмет, схожий на ніж, та почав рухатися вбік патрульних.

Чоловік спробував завдати удар, проте інспектор застосував фізичну силу та обеззброїв нападника. Після цього, в квартирі, патрульні побачили однорічну дитину та жінку, яка перебувала в стані сп’яніння.

Офіцери викликали на місце слідчих та працівників відділу у справах дітей Франківської районної адміністрації. В присутності понятих слідчо-оперативна група вилучила предмет, схожий на ніж.

Уповноважені особи прийняли рішення забрати дитину, оскільки батьки перебували в стані сп’яніння, а умови проживання були неприйнятними для подальшого перебування там. 52-річного чоловіка доставили до відділу поліції.

Попередня кваліфікація злочину – стаття 345 Кримінального Кодексу України (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). Дитину помістили в спеціалізований заклад для дітей.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів