Прикордонники затримали на Львівщині турків

10:30 21 лютого 2018 р.

Фото до новини

Селяни вчасно повідомили вартовим державного рубежу про двох незнайомців.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби розповіли сьогодні, 21 лютого, що вчора жителі одного зі сіл повідомили прикордонникам про двох незнайомців, які перебували в їхньому населеному пункті й пішки попрямували в бік кордону на ділянці відділу «Шегині». Відтак, група реагування охоронців державного рубежу негайно вирушила на пошуки ймовірних порушників.

Невдовзі розшукуваних знайшли. Незнайомцями виявились двоє чоловіків 1989 та 1991 років народження. При собі вони мали паспорти громадян Туреччини. В ході перевірки прикордонники з’ясували, що турки декілька днів тому легально прибули до України повітряним сполученням.

Іноземці повідомили, що в прикордоння прибули з метою незаконного переходу кордону аби в подальшому дістатися країн західної Європи. Прикордонники склали стосовно затриманих документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Рішення по справі прийматиме суд.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління ДПСУ в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів