Прикордонники затримали в Шегинях власника підробленого паспорта

10:48 23 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Правоохоронці з’ясовують особу правопорушника.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили в п’ятницю, 23 червня, що сьогодні вночі в пункт пропуску «Шегині» прибув для оформлення на вихід з України через піший перехід чоловік середнього віку який подав на прикордонний контроль паспорт громадянина Румунії. Однак під час перевірки цього документу у інспектора прикордонної служби виникли сумніви щодо його справжності, тому прикордонники ініціювали проведення додаткового контролю.

Досконало перевіривши паспорт, прикордонники з’ясували, що він є повністю підробленим. Наразі правоохоронці з’ясовують особу правопорушника та обставини справи.

Прикордонники затримали власника підробленого паспорта й склали стосовно нього документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину державного кордону України та повідомили поліціянтам про виявлення ними ознак кримінального правопорушення за статтею 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Про це повідомили сьогодні, 23 червня, на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів