Прикордонники затримали на Львівщині марокканців і розшукуваного поліцією

10:00 26 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook»

Мостиського загону попередили спробу порушення державного кордону нелегальними мігрантами й затримали чоловіка, який перебував у розшуку за злочин.

Про це повідомили сьогодні, 26 вересня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Вчора прикордонникам відділу «Краковець» зателефонував місцевий житель та повідомив що бачив двох незнайомців на околиці селища. Відтак, був розпочатий розшук і невдовзі, за 400 метрів від кордону з Польщею, група реагування прикордонників затримала двох громадян Марокко 1997 року народження».
«Прикордонники з’ясували, що марокканці декілька днів тому прибули в Україну авіаційним сполученням, а далі пішки з прикордоння намагалися незаконно дістатися Польщі. Відповідно громадян було затримано та складено щодо них протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, рішення прийматиме суд», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.
«Крім того, співробітники сусіднього відділу прикордонної служби «Шегині», в пункті пропуску затримали чоловіка, який перебував у розшуку. Вночі, під час оформлення подорожуючих, які в’їжджали в Україну, спрацювала база даних прикордонників стосовно водія одного з легковиків 1967 року народження, який перебуває в розшуку за вчиненняправопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Прикордонники негайно повідомили співробітників Служби безпеки України, по прибуттю яких і передали їм затриманого», – повідомили також на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби Українив інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів