Прикордонники затримали на Львівщині іноземців

11:05 29 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

На околиці селища Шегині блукав молдаванин, а на залізничній станції в селі Сянки – азербайджанець.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили сьогодні, 29 травня, що вчора вранці жителі селища Шегині побачили на його околиці невідомого, який прямував убік кордону. Відтак, вони негайно зателефонували дільничному інспектору прикордонників і вже за декілька хвилин група реагування розшукала незнайомця.

Ним виявився громадянин Молдови 1974 року народження, який напередодні легально прибув в Україну та вирішив подорожувати далі незаконно. Чоловік пояснив, що прямує до Євросоюзу у пошуках роботи, однак підстав та відповідних засобів для легального в’їзду до Польщі у нього немає. 

Через деякий час на залізничній станції в селі Сянки прикордонники затримали невідомого, без документів. Чоловік зазначив, що він є громадянином Азербайжану, певний час нелегально працював в Україні, а власний паспорт загубив.

Прикордонники з’ясували, що громадянин перебуває на території України незаконно і відносно нього є рішення суду про примусове видворення. Також з’ясовуються обставини справи, щодо можливої спроби незаконного порушення державного кордону України зазначеною особою. 

Наразі обох чоловіків затримано в адміністративному порядку, рішення по справах прийматиме суд. Про це повідомили сьогодні, 29 травня, на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів