Прикордонники затримали на Львівщині громадян трьох держав

11:45 15 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники Мостиського загону затримали двох піших «мандрівників» які прямували до Польщі поза пунктами пропуску, ще двоє під час паспортного контролю використовували підроблені та чужі документи.

Про це повідомили в понеділок, 15 липня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Двох чоловіків, громадян Іраку та Туреччини, затримали прикордонники неподалік пункту пропуску «Краківець». Прикордонний наряд помітив шукачів кращої долі на підході до прикордонних інженерних споруд», – поінформували також в Західному регіональному управлінні ДПСУ.

«Турок, зі слів 1979 року народження, документів, що посвідчують особу, не мав, а 33- річний громадянин Іраку пред’явив документ для подорожей, виданий державними органами Великої Британії. Іноземців затримано в адміністративному порядку, рішення у справі прийматиме суд», – розповіли також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

«У пункті пропуску для залізничного сполучення «Мостиська» під час паспортного контролю пасажирів потягу «Львів-Вроцлав» прикордонники затримали ще одного турка, який видавав себе за громадянина Болгарії. Чоловік надав для перевірки підроблені закордонний та «ID»-паспорти Болгарії», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

«Наряд виявив розбіжності та ініціював контроль другої лінії відносно іноземця. В ході співбесіди з’ясувалось, що подорожній болгарською мовою не володіє, а підроблені документи завчасно придбав, аби дістатись Євросоюзу. Згодом чоловік пред’явив і свою справжню турецьку «ID»-картку», – поінформували також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

«А в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» прикордонники затримали українця, який під час паспортного контролю послугувався чужим документом. 48-річний жительЛьвівщини спробував видати себе за іншого громадянина 1948 року народження. Прикордонники виявили розбіжності під час ідентифікації особи та затримали порушника. Подорожні також відповідатимуть перед судом за спробу незаконного перетинання державного кордону України», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів