Прикордонники затримали на Львівщині африканців

10:00 19 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Група реагування «зелених беретів» наздогнала порушників за сто метрів від кордону.

«Працівники відділу прикордонної служби «Краковець» затримали трьох іноземців, які в піший спосіб, поза пунктом пропуску намагалися незаконно перетнути українсько-польський кордон. Інформацію про невідомих отримав дільничний інспектор прикордонної служби від місцевих мешканців», – повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

«Уже через кілька хвилин, за сто метрів від кордону, група реагування «зелених беретів» наздогнала порушників. Ними виявились двоє громадян Алжиру 1985 та 1988 року народження та громадянин Марокко, 1985 року народження», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Прикордонники з'ясували, що алжирці є студентами одного з київських вишів, а марокканець прибув в Україну літаком наприкінці січня цього року. Іноземців затримано в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України, вчиненої групою осіб, прийматиме суд», – повідомили також у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів