Прикордонники вилучили на Львівщині ще одне авто

12:38 22 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Контрабандисти сподівалися приховати сигарети в колесах, за декоративною обшивкою панелі приладів та ручки переключання передач і в акумуляторній батареї автомобіля, який був обладнаний гібридним та електричним двигунами.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили в середу, 22 лютого, що його працівники перешкодили перевезенню через державний рубіж контрабандних тютюнових виробів у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Угринів». Контрабандисти сподівалися приховати сигарети в колесах авто, за декоративною обшивкою панелі приладів та ручки переключання передач.

Прикордонники повідомили також, що вони знаходять спеціально вироблені тайники ще й в порожнинах паливних баків, в моторних відсіках під капотом, в сидіннях автомобілів, газових балонах, в деревині, полетах з торфом, пресованими виробами, склотарою, труби та інші вироби з металу, які мають внутрішні порожнини, лінолеум, папір у бухтах, шини для техніки, швейні вироби, мінеральна вата, вентиляційне обладнання та інша побутова, промислова техніка, насипні вантажі у мішках. І навіть був випадок, коли контрабандисти приховали товар в акумуляторній батареї автомобіля який був обладнаний гібридним та електричним двигунами.

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й поінформували: «Наразі цигарки та автомобіль вилучені та передані працівникам митної служби».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів