Прикордонники прийшли до готелю «Леополіс» у Львові без рішення суду

10:20 12 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Охорона готелю «Леополіс» і група людей з нашивками «Донбас» не пропускають прикордонників до Саакашвілі вручити йому протокол.

Депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив сьогодні, 12 вересня: «На вулиці Театральній, 18 – цікаве дійство відбувається. За словами очевидців, прийшли прикордонники в «Леополіс» вручити протокол Саакашвілі, все в межах закону – така процедура (ніхто його не планує забирати), але певна група людей (зі слів очевидців – із нашивками батальйону «Донбас») не дозволяє їм це зробити, отже – окупація «Леополісу відбувається ?».

Ігор Зінкевич також розповів: «У холі готелю стоять прикордонники, поліція та юристи Саакашвілі й Семен Семенчинко. Юристи не приймають протокол, оскільки він уже заповнений, а за законом він має заповнюватися біля Саакашвілі. Правопорядок забезпечує охоронці готелю, й вони, як приватна фірма, не зобов'язується пропускати без рішення суду в готель (рішення суду немає). Наразі все спокійно без правопорушення».

Ігор Зінкевич написав це на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» та опублікував фото з вулиці Театральної.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів