Прикордонники Львівського загону затримали марокканця та індійців

12:10 17 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники Львівського загону виявили нелегальних мігрантів із Марокко та Індії.

Прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону отримали повідомлення місцевого жителя про іноземця, який мав намір незаконно перетнути державний кордон поза пунктом пропуску. Документи, які посвідчують особу, чоловік не зміг пред’явити.

Із його слів, він є громадянином Марокко. Наразі іноземець перебуває у відділі прикордонної служби для з’ясування всіх обставин здійснення правопорушення.

А в пункті попуску «Устилуг» прикордонники Львівського загону викрили ще двох нелегальних мігрантів. В мікроавтобусі «Mercedes», який прямував до Польщі через пункт пропуску «Устилуг», були двоє пасажирів без документів.

Чоловік і жінка повідомили, що є громадянами Індії. Стосовно водія транспортного засобу, громадянина України, та іноземців складено протоколи про виявлення ознак адміністративних правопорушень за статтею 202 та частиною статті 204-1 відповідно.

Про це повідомили в понеділок, 17 грудня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби Україн», де також опублікували фото затриманих індійців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів