Прикордонники Львівського загону не пропустили цього року до Польщі 170 кілограмів бурштину

14:12 5 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Упродовж тижня через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Рава-Руська» тричі намагалися вивезти з України «сонячне каміння».

Упродовж цього року персонал Львівського прикордонного загону у взаємодії з правоохоронними органами запобігли 11 спробам вивезення бурштину загальною вагою майже 170 кілограмів на суму майже 1,8 мільйонів гривень.

Учора громадянин України, виїжджаючи до Польщі автомобілем «Мітсубісі» через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Рава-Руська» на Львівщині, приховав бурштин. Для того, щоб провезти непомітно каміння,чоловік приховав його у багажнику серед особистих речей.

Працівники пункту пропуску виявили та вилучили майже вісім кілограмів бурштину. Товар передано на експертизу, а на порушника складено адмінпротокол.

Упродовж тижня це вже третій випадок виявлення «сонячного каміння» прикордонниками Львівського загону. Загалом упродовж цього року персонал Львівського прикордонного загону у взаємодії з правоохоронними органами запобігли 11 спробам вивезення бурштину загальною вагою майже 170 кілограмів на суму майже 1,8 мільйонів гривень. 

Про це повідомили сьогодні, 5 червня, на сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів