Прикордонник Ірма виявила на Львівщині набої й багнет (відео)

14:28 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Громадянина Польщі подорожував із військовою холодною зброєю.

«Напередодні ввечері, в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею, прикордонники попередили переміщення через державний кордон мисливських набоїв та ножа – повідомили сьогодні, 11 лютого, в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також розповіли подробиці:

«Увагу службового собаки прикордонників, що спеціально натренований на пошук зброї та вибухівки, привернув один з позашляховиків марки «Вольво», який слідував по смузі руху «зелений коридор» на виїзд з України. Водієві, жителю Пустомитівського району Львівщини 1984 року народження, було запропоновано надати автомобіль на додатковий огляд.

У результаті, спільною з працівниками митниці оглядовою групою у багажному відділенні та підлокітнику автомобіля було знайдено: вісім патронів до нарізної зброї марки «Match, 308 WIN» калібром 7.62 мм; два патрони до гладкоствольної зброї калібром 12 мм; мисливський ніж. Прикордонники негайно повідомили працівників Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за класифікацією статтею 263 Кримінального кодексу України «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». В ході огляду місця події ніж та набої були вилучені.

Менше чим через годину на тому ж напрямку, в автомобілі «Тойота» під керуванням 32-річного громадянина Польщі було знайдено та вилучено військовий багнет-ніж маркування «АК-47 СССР». Багнет чоловік намагався перевезти поміж особистих речей в дорожній сумці у багажному відділенні авто, однак Ірма спрацювала і на цей раз».

Про це повідомили сьогодні, 11 лютого, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також  опублікували відео й світлини з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів