Провід «Правого сектору» заперечив причетність його активістів до вибухів у Львові

18:22 14 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: podrobnosti.ua

У ВПР «ПС» вважають: «Очевидним є те, що вибухи були організовані антиукраїнськими силами».

Провід Військово-політичного руху «Правий сектор» стверджує в коментарі з приводу сьогоднішніх вибухів у Львові

«14 липня у Львові сталося два вибухи. Очевидним є те, що вибухи були організовані антиукраїнськими силами. Однак, враховуючи те, що владний режим сьогодні розпочав потужну боротьбу, спрямовану на знищення «Правого сектора» (зокрема і брудну інформаційну кампанію), можна припустити, що в цих актах хуліганства почнуть звинувачувати представників нашого руху.

«Правий сектор» – це не білі і пухнасті вівці, і ми ніколи не відмовлялися від права належним чином реагувати на злочинні дії внутрішньо-окупаційного режиму. Але лише наївний дурень або фанатичний ворог нашого руху зможе подумати, що «Правий сектор» ні з того, ні з сього організовує вибухи в українських містах.

Вибухи у Львові – це хуліганські дії, які жодним чином не вдарили по внутрішньо-окупаційній системі, натомість поставили під загрозу життя і здоров'я пересічних львів'ян. Ми вважаємо, що імовірними замовниками і виконавцями вибухів є або промосковські сили, або ж люди, які діють, виконуючи замовлення нинішньої влади. І в першому, і в другому випадках зловмисникам могло йтися про сіяння у суспільстві психологічного пригнічення, недоречну дестабілізацію ситуації, вбивання клину між «Правим сектором» і суспільством, дискредитацію самої ідеї антирежимної боротьби.

Провід Військово-політичного руху «Правий сектор».

Цей коментар опубліковано на сайті «Правого сектора».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів