Прокурор і підозрювані уклали на Львівщині угоди

12:00 15 липня 2019 р.

Самбірський міськрайонний суд

Самбірський міськрайонний суд
Фото: sb.lv.court.gov.ua

Самбірська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувачення двом жителів Турківського району Львівської області.

Про це повідомили в понеділок, 15 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Двоє жителі Турківського району Львівської області обвинувачені у вчиненні в кримінальному правопорушенні, передбаченому статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

«Один із них зберігав обріз одноствольної рушниці «ИЖ-К» 16-го калібру, який є нестандартною вогнепальною гладкоствольною зброєю, а інший – дванадцять набоїв калібру 5,45 міліметра до автоматів системи Калашникова АК-74, три патрони калібру 7,62 міліметра до автоматів системи Калашникова та 1 патрон калібру 7,62 міліметра до кулеметів ПК та ПКМ», – поінформували також у прокуратурі.

«Під час досудового слідства між прокурором і підозрюваними укладено угоди про визнання винуватості та узгоджено міру покарання у вигляді трьох років позбавлення волі (із застосуванням статті 75 Кримінального кодексу України). Обвинувальні акти із цими угодами скеровано для розгляду до суду», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів