Прокуратура стягнула до бюджету Львова з двох приватних підприємств півмільйона гривень

15:48 15 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: prokuratura.in.ua

Як пояснили в п’ятницю в її прес-службі – вони не виконали умов договорів із ЛМР про сплату пайового внеску на розвиток інфраструктури міста.

Прес-служба обласної прокуратури рапортує сьогодні, 15 серпня, що завдяки втручанню цієї установи бюджет Львова поповниться на півмільйона гривень. У повідомленні також конкретизують:

«Вказані кошти постановлено стягнути із двох приватних підприємств, які не виконали умов договорів із Львівською міською радою про сплату пайового внеску на розвиток інфраструктури Львова. Зокрема, завдяки послідовній та наполегливій позиції прокуратури, 120 тис грн. зобов’язано відшкодувати на користь міського бюджету фірму-інвестора будівництва багатоквартирного будинку на вул. Тракт Глинянський у Львові.

Відповідну постанову за касаційною скаргою прокуратури Львівської області винесено Вищим господарським судом України. Аналогічно, Сихівським районним судом міста Львова задоволено позов прокуратури Залізничного району про стягнення частини заборгованості пайового внеску у сумі 370 тис. грн. з підприємців-замовників забудови на вул. Лисенецькій. Зазначимо, що у ході розгляду судом вказаної справи, останні сплатили місту ще 380 тис. грн. боргу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів