Прокуратура передала до суду на Львівщині обвинувачення трьом бандитам

09:50 25 вересня 2017 р.

Розбійникам загрожує за напад на людей похилого віку до 15 років ув’язнення

Червоноградська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох осіб, які вчинили розбійний напад на людей похилого віку у травні 2017 року – проникли в житло пенсіонерів з метою заволодіння грошовими коштами. Жінці, яка почала чинити опір, вони завдали тяжких тілесних ушкоджень металевим прутом.
Викравши незначну суму коштів, розбійники були змушені тікати, оскільки сусідка потерпілої почула крики і здійняла галас. Потерпіла пенсіонерка потрапила до лікарні. Медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і перелом тім’яної кістки черепа, відтак, вона перебувала у нейрохірургічному відділені лікарні 21 день.

Червоноградська місцева прокуратура кваліфікувала цей злочин за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, яка передбачає за розбій до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Натомість Червоноградський міський суд обрав трьом підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.
Про це повідомили сьогодні, 25 вересня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів