Прокуратура передала до суду на Львівщині обвинувачення слідчому поліції

11:32 16 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління СБУ в інтернет-мережі «Facebook»

В обласній прокуратурі запевнили, що її працівники ззавершили розслідування за фактом отримання хабара слідчим поліції та його спільниками.

У прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 16 листопада, що її слідче управлінням завершило розслідування у кримінальному провадженні стосовно слідчого Миколаївського відділу поліції за підозрою у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Встановлено, що службовець спільно із адвокатом та ще однією громадянкою, вимагали та отримали від мешканця Миколаївського району хабар у сумі 10 тисяч гривень.

За ці кошти зловмисники пообіцяли не притягувати до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою) та закриття кримінального провадження стосовно вказаного чоловіка. Відтак, суд обрав двом обвинуваченим, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а одному із них – особисте зобов’язання.

Про це поінформували сьогодні, 16 листопада, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів