Прокуратура Львівщини вимагає суворіше покарати замовницю вбивства

17:17 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Як повідомили в четвер у прес-службі правоохоронної установи, нею підготовлено апеляційну скаргу на вирок Червоноградського міського суду стосовно місцевої мешканки, яка обвинувачувалась у скоєнні замаху на організацію замовного умисного вбивства.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 5 березня:

«Прокуратура вимагає законного покарання для замовниці умисного вбивства. Прокуратурою Львівської області підготовлено апеляційну скаргу на вирок Червоноградського міського суду Львівської області стосовно місцевої мешканки, яка обвинувачувалась у скоєнні замаху на організацію замовного умисного вбивства.

Остання, маючи намір фізично усунути дружину свого коханця, через мережу Інтернет намагалась підшукати виконавця злочину, обіцяючи за це винагороду у сумі 22 тис грн.

Проте, наміри були викрито правоохоронними органами, якими в подальшому інсценовано убивство жінки та отримано від замовниці обумовлену суму коштів. Відтак, її було обвинувачено у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.3 ст. 27, ч.2 ст.15, п.11 ч.2 ст. 115 КК України, санкції яких передбачають покарання у виді  від 10 до 15 років позбавлення волі.

Разом з тим, вироком Червоноградського міського суду, незважаючи на тяжкість вчиненого злочину, безпідставно застосовано до замовниці вбивства покарання нижче нижчої межі, передбаченої у санкції відповідної статті Кримінального Кодексу України, та призначено лише 5 років позбавлення волі. Зважаючи на це, прокуратура оскаржує вирок до суду апеляційної інстанції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів