Продавець будинку на Львівщині погрожує спалити його, якщо не отримає доплату

16:30 22 серпня 2017 р.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про вимагання.

У Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, що 19 серпня в його Золочівський відділ звернувся 40-річний житель Золочева. .За його словами, 70-річна жителька Золочева вимагає у нього 11 000 доларів, погрожуючи спалити будинок.

Як встановили правоохоронці, понад два роки тому вона продала заявнику свій особняк з дотриманням усіх необхідних формальностей та з повним розрахунком за придбане житло. Після цього покупець позичив у жінки 100 тисяч гривень на ремонт цього будинку. 

Коли чоловік з боргом розрахувався, кредиторка почала вимагати у нього доплату в розмірі 11 000 доларів. Жінка мотивувала це тим, що з моменту позики курс долара зріс більш ніж удвічі, і вона недоотримала значну суму коштів. При цьому обіцяла спалити будинок, якщо не отримає гроші.

За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 189 Кримінального кодексу України (вимагання). Вчинення цього злочину карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Про це повідомили сьогодні, 22 серпня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів