Представник «Автономного опору» у Львові заявила про обшуки працівників СБУ

13:00 12 жовтня 2017 р.

Учасниця «Автономного опору» Анна Іванцик запевнила, що працівники СБУ прийшли у Львові з обшуками до помешкань її соратників.

«Громадське телебачення» повідомило сьогодні, 12 жовтня: «Представники Служби безпеки України прийшли з обшуками до помешкань представників організації лівих націоналістів «Автономний опір» Ярини Волошин, Максима Осадчука, Дениса Мацоли, а також до соціального активіста Антона Парамбуля. Як повідомила «Громадському» учасниця «Автономного опору» Анна Іванцик, представники СБУ виламали двері в будинку Максима Осадчука». 

Анна Іванцик розповіла: «Хлопці мені подзвонили мені о сьомій ранку, сказали, що двері виламує СБУ, я сюди до них прибігла, і тут вже двері були виламані. СБУ вже зараз закінчує слідчі дії, і будуть їх кудись забирати. Ухвали суду або інших документів працівники СБУ не показали.  Сказали, що я не учасником процесу, в квартиру мене не пускають, сусідам вони повідомили, щоб вони не виходили з квартир, бо є підозра, що є зброя в тих, кого обшукують».

Натомість координатор волонтерської організації «Восток-SOS» Олександра Дворецька повідомила «Громадському»: «Я знаю Максима Осадчука та Дениса Мацолу на 120% і точно знаю, що вони обидва не є загрозою безпеки України, навпаки. Макс і Денис активно примали участь у акціях з протидії збройній агресії в Криму у 2014 році перед так званим референдумом. Макс потім воював за відновлення територіальної цілісності України на сході. Постійно підтримують акції по Саші Кольченко (нашому старому другу) та Олегу Сєнцову, іншим політв'язням Кремля».

Про це поінформувало сьогодні, 12 жовтня, «Громадське телебачення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів