Правоохоронці завершили розслідування вбивства кіоскерки на вулиці Коперника у Львові

11:30 31 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: powerlexis.ru

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою 36-річного громадянина в умисному вбивстві працівниці газетного кіоску, скоєного 24 грудня торік на вулиці Коперника.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 31 березня:

«За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою 36-річного громадянина в умисному вбивстві працівниці газетного кіоску, скоєного 24 грудня минулого року в центрі Львова, на вулиці Коперника. Встановлено, що останній розпивав алкогольні напої з потерпілою, а у подальшому, будучи в стані сп’яніння, завдав їй численних тілесних ушкоджень, несумісних із життям, та втік із місця події.

Його було затримано завдяки оперативно-розшуковим заходам на території Тернопільської області. Дії вказаного громадянина кваліфіковано за пунктом 4 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю).

Водночас, висновком судово-психіатричної експертизи встановлено, що підозрюваний виявляє ознаки розладу психічної діяльності та потребує у зв’язку з цим застосування заходів медичного характеру у виді госпіталізації з суворим наглядом. З огляду на це, обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді поміщення до психіатричного закладу. На цей час клопотання про застосування відносно нього примусових заходів медичного характеру прокуратурою області скеровано до суду для розгляду по суті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів