Правоохоронці затримали запідозреного в убивстві безробітної львів’янки

12:35 18 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.vinnica.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласного управління МВС, ним виявився раніше неодноразово судимий за грабежі, зґвалтування й хуліганство.

Як повідомили сьогодні, 18 вересня, «Щоденному Львову» в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС, менше, аніж за добу працівники міліції за «гарячими» слідами встановили особу чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства 25-річної львів’янки, та затримали його. В повідомленні також конкретизують:

«У Шевченківський райвідділ міліції, 17 вересня, поступило повідомлення від мешканки Львова, котра повідомила, що на вулиці Мазепи, біля школи, лежить побита жінка. На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло жінки без ознак життя  зі слідами побиття.

У потерпілої були зв’язані руки та ноги. Згодом правоохоронці встановили, що загиблою виявилася 25-річна безробітна львів’янка.

За словами начальника управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майора міліції Миколи Гладюка, за кілька годин  правоохоронці встановили особу чоловіка, котрий підозрюється у скоєнні цього злочину та за «гарячими» слідами затримали його. «Ним виявився 23-річний львів’янин, який вже був раніше неодноразово судимий за грабежі, зґвалтування та хуліганство. Також ми встановили, що зловмисник скоїв злочин у своєму помешканні, а згодом, з метою уникнення відповідальності, вирішив приховати сліди злочину. Він виніс тіло жінки за 300 метрів від помешкання та залишив його біля смітника на території однієї зі шкіл міста», – повідомив Микола Гладюк.

Підозрюваного затримано згідно частиною 1статті 208 (затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. З’ясовуються усі обставини події».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів