Правоохоронці затримали вбивць 21-річного львів’янина

14:55 4 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

У Шевченківському райвідділі міліції встановлюють особу ще одного причетного до скоєння злочину.

30 травня в Шевченківський райвідділ міліції звернувся перехожий, котрий повідомив, що неподалік однієї з дачних ділянок, на вулиці, він виявив тіло молодого чоловіка без ознак життя. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що чоловік помер від багаточисельних тілесних ушкоджень.

Невдовзі правоохоронці встановили особу померлого – ним виявився 21-річний львів’янин, котрий раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до скоєння злочину причетні 23-річний раніше судимий львів’янин, 23-річна мешканка одного з сіл Яворівського району та 26-річний раніше судимий чоловік без визначеного місця проживання.

Усі вони затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особу ще одного чоловіка, котрий теж брав участь у побитті.

Начальник сектору карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції майор міліції Богдан Сидорик розповів: «Ми з’ясували, що 27 травня загиблий з компанією перебував у одному з дачних будинків. Кілька чоловік були у стані алкогольного сп’яніння. Згодом між ними виникла словесна суперечка, а далі четверо почали бити одного. Били жорстоко, сліди від ударів залишились на всьому тілі. У результаті 21-річний чоловік помер від отриманих травм».

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисневбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили сьогодні, 4 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів