Правоохоронці затримали у Львові двох серійних автовикрадачів

15:25 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, брати зі Самбірщини спеціалізувались на викраденні автомобілів «Фольксваген», їх підозрюють у причетності до п’ятнадцяти епізодів викрадення авто.

Працівники карного розшуку Львівського міського управління МВС затримали в ніч на 17 березня під час скоєння злочину – незаконного заволодіння двома автомобілями – двох братів, 25-річного та 21-річного мешканців Самбірського району Львівської області. Старший з них вже притягувався до кримінальної відповідальності за автовикрадення.

Начальник Львівського обласного управління МВС, полковник міліції Дмитро Загарія, розповів також: «Зловмисників затримали у Львові під час викрадення автомобілів «Фольксваген Т-4» та «Фольксваген Б-3». Пізніше працівники міліції встановили, що зловмисники можуть бути причетними до тринадцятьох випадків викрадення автомобілів, скоєних протягом трьох місяців 2015 року та двох – у минулому році у Львові та в області».

Затримані спеціалізувались на викраденні  автомобілів «Фольксваген» –«Гольф», «В-3», 2В-4», «Т-2», 2Т-3» та «Т-4». Транспортні засоби викрадали переважно у темну пору доби, після чого виїжджали за місто (інколи у ліс), там розбирали викрадені автомобілі на запчастини і продавали. Те, що не продавалось – здавали у пункти прийому металобрухту.

Під час санкціонованого обшуку на території домогосподарства, де мешкали брати, правоохоронці виявили три викрадених автомобіля, один з яких вже був розібраний на запчастини. Правоохоронці в ході проведення слідчих дій встановили причетність зловмисників до п’ятнадцяти епізодів незаконного заволодіння автомобілями.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої.

Старшому з братів суд обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою, молодшому – домашній арешт. Наразі триває слідство, правоохоронці перевіряють братів на причетність до скоєння аналогічних злочинів».

Про це повідомили сьогодні, 18 березня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів