Правоохоронці затримали на трасі Львів-Краківець тонни м’ясопродуктів сумнівного походження

12:16 4 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 325 Кримінального кодексу України.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС виявили м’ясопродукти сумнівного походження на суму близько 300 тисяч гривень. 30 липня правоохоронці затримали поблизу села Страдч Яворівського району на міжнародній трасі Львів-Краківець 22-річного мешканця міста Городок, котрий у власному мікроавтобусі перевозив 3,5 тонн копченої м’ясної продукції без відповідних документів про походження та без сертифікатів відповідності.  М’ясопродукти скеровано на експертизу.

За фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Про це повідомили сьогодні, 4 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів