Правоохоронці затримали на Львівщині вісьмох наркоторговців

11:22 3 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Злочинцям обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Співробітники управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Львівського обласного УМВС затримали 30 липня групу наркоторговців у складі восьми осіб. З них шестеро – львів’яни, ще двоє – мешканці Перемишлянського та Жидачівського районів.

«Документування злочинної діяльності цієї групи проводилось чотири місяці. За цей час ми встановили більше 150 епізодів реалізації наркотичних засобів. В ході проведення спецоперації по локалізації групи, було вилучено тридцятьнарковмісних таблеток – це триста доз, марихуану, двадцять мобільних телефонів, частина з яких крадені та травматичний пістолет з набоями», – розповів начальник УБНОН ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Білоус.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав для зловмисників міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомили сьогодні, 3 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів